 |
|
|
| Autor |
Mesaj |
TinuX Jucator Level0

Data inscrierii: 02/Ian/2009 Mesaje: 11 Localitate: [Cs]_Xbox_[Cs]
|
Trimis: 02/01/2009 09:43 Titlul subiectului: [Tutorial]Matrix Full Effect |
|
|
Pasul 1: Intram la File>New (facem dimensinunile cum vrem, eu le-am facut asa)
Apasati D pentru a reseta culorile
Pasul 2: Intram la Filter>Texture>Grain si facem setarile ca in urmatoarea poza
Pasul 3: Intram la Filter>Artistic>Neon Glow si facem setarile ca in urmatoarea poza (codul nuanței verede: #02dc4a )
Pasul 4: Intram la Filter>Sharpen>Sharpen More
Pasul 5: Intram la Filter>Stylize>Glowing Edges cu urmatoarele optiuni
Pasul 6: Vom obtine ceva de genu
Dupa care duplicati layerul (Ctrl+J) si Intram la Edit>Transform>Flip Horizontal
Mutati un pic mai la stanga si o sa va iasa ceva de genu:
Si am terminat , tutorial made 100% by *TinuX* _________________
![[Tutorial]Matrix Full Effect [Tutorial]Matrix Full Effect](http://i39.tinypic.com/j7tf90.jpg) |
|
| Sus |
|
 |
serj Administrator


Data inscrierii: 13/Dec/2008 Mesaje: 3054 Localitate: Madagascar
|
Trimis: 02/01/2009 21:09 Titlul subiectului: |
|
|
Bun tutorial ,moved _________________
![[Tutorial]Matrix Full Effect [Tutorial]Matrix Full Effect](http://i39.tinypic.com/2ecoohs.jpg) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|
|
|